Recepty
Vařená křepelčí vajíčka
27.09.2014 22:03
Vajíčka se upravují podle běžných receptur jako vejce slepičí. Doba varu je 80 sec. Syrová vajíčka rozbíjejte seknutím nožem.
Nadívané křepelky
27.09.2014 21:49
Seznam surovin
křepelka 8 kusů
slanina anglická 200 gramů (tenké plátky)
máslo 80 gramů
vývar hovězí (podle potřeby)
kapusta růžičková 300 gramů
mouka pšeničná hladká 1 lžíce
víno červené 150 mililitrů
Na nádivku:
kuřecí...
Křepelka pečená
27.09.2014 02:21
Křepelka pečená
Ingredience
Calvados
1 polévková lžíce
Citronová šťáva
2 polévková lžíce
Jablka
2 ks
Játra drůbeží
200 g
Křepelka
2 ks
Listové...
Plněné křepelky
27.09.2014 01:17
Suroviny
2 křepelky, 1/2 sojového, nebo klasického rohlíku, cca 1/2 dcl mléka, 1 vajíčko, hrst listového špenátu, 50g slaniny, špetka muškátového květu, podle potřeby strouhanka, sůl, pepř, cca 20g másla, celý kmín.
Postup
Křepelky umyjeme, osušíme a osolíme- i zevnitř.
Náplň:
Půl rohlíku...