Archiv článků

Plněné křepelky

27.09.2014 01:17
Suroviny 2 křepelky, 1/2 sojového, nebo klasického rohlíku, cca 1/2 dcl mléka, 1 vajíčko, hrst listového špenátu, 50g slaniny, špetka muškátového květu, podle potřeby strouhanka, sůl, pepř, cca 20g másla, celý kmín. Postup Křepelky umyjeme, osušíme a osolíme- i zevnitř. Náplň: Půl rohlíku...

Vejce japonských křepelek

27.09.2014 00:10
Křepelčí vejce jsou ve srovnání se slepičími asi 4-5 krát menší,předčí je však vynikajícími dietetickými vlastnostmi, vysokým obsahem železa,hořčíku,vápníku,fosforu,zinku,mědi a vitamínů 81 ,82,86,dále velmi nízkou hladinou cholesterolu. Obsahují vysoce hodnotné bílkoviny,minerální...

VEJCE JAPONSKÝCH KŘEPELEK

25.09.2014 17:14
Křepelčí vejce jsou ve srovnání se slepičími asi 4-5 krát menší,předčí je však vynikajícími dietetickými vlastnostmi, vysokým obsahem železa,hořčíku,vápníku,fosforu,zinku,mědi a vitamínů 81 ,82,86,dále velmi nízkou hladinou cholesterolu. Obsahují vysoce hodnotné...

Vejce jak je neznáme

01.09.2014 19:48
Slepičí vejce, které v kuchyni běžně používáme, zná každý. Ale použít k vaření lze také vejce kachní, koroptví nebo vejce křepelčí. Vejce patří k základním surovinám, které se používají při přípravě pokrmů již odpradávna. Vejce bylo vždy uctívaným symbolem života a plodnosti. První...
Záznamy: 11 - 14 ze 14
<< 1 | 2